lauantai 19. huhtikuuta 2014

...ja pääsiäistä viettäessä!

Kyllä ei männyt vapaapäivät taas niinkuin Strömsössä, ei lähellekään! Paremminkin menivät Murphyn lain mukaisesti. Torstaina, kun olisi pitänyt fiilistellä töissä jotta hip-hei-lomille-lops, alkoikin renata terveys. Tai lieköön terveydellä enää mitään tekemistä kuumeen, kylmän rasvaisen hien ja vatsan vellomisen kanssa, tiedä noita. Pakko oli lähteä poijes keskellä iltapäivää, kotimatka se vasta olikin tuskaa näillä em. oireila. Vuorokausi siinä sitten hujahti menojaan sängyn pohjalla, en edes muista missä välissä ehdin keittää kuumaa mehua. Jotenkin vain olin sellaista varustanut makkariin. Jossain välissä taas piti asentaa kaverin vanhaan dieselveturiin kumipyörät, kun se halusi kulmille pyörittelemään sillä p****rallia. (On muuten ovela tunne kun unet sekoittuu todellisuuteen!)

Jotta sellaista sisunpuhdistusta tänä pääsiäisenä. Vuosi ja pari kuukautta tässä on oltukin yhtäjaksoisesti terveenä... Onneksi elämä alkaa pikkuhiljaa voittaa, enää ei sentään kävellessä vihlo päätä niin penteleesti. Masukin kestää jo kuivaa näkkileipää, eläköön! Tänään sieti jo tepastella pihalla ja tarinoida mukavia naapurin kanssa. Mutta se sää... Se on juuri mitä meteorologit povasivat. Lämmintä ja aurinkoisen vokottelevaa, kaikkeen paitsi kotona sairastamiseen! Sitruunaperhoset, talitintit, harakat, peipposet ja oravat vetävät hirmu rallia pihalla. Olisi nyt edes satanut kissoja ja koiria rännän seassa... (Eihän sentään?!)

Vaan jos ei sauna, viina ja terva auta niin kuolemaksi tämä olkoon. Minä lähden nyt kokeilemaan sitä ensimmäistä, pitkään ja hartaasti. Loppuihin kajoaminen jääköön osaavammille!
Nauttikaahan keväästä!