keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Paperilla valmis

Hupskeikkaa: valmistuin pitkästä aikaa ammattiin tammikuun puolivälin tienoolla! Valmistuin seitsemäntoista muun oppilaan joukossa prosessiteollisuuden käyttäjäkunnossapitotöihin. Tutkintotodistuksessa lukee "Prosessiteollisuuden perustutkinto. Prosessinhoitaja, paperiteollisuuden osaamisala". Sähköasentajan ammatin ja rekkakuskin valmiuksien päälle tämä on ihan jees juttu. Kahden vuoden oppisopimuskoulutuksen kantama hedelmä on kypsynyt! Ja pudota lötsähtänyt pihanurmikolle, ruohonleikkurin kiusaksi... Tottahan toki olen saavutuksesta ylpeä kuten olla sopii, ja poimin hedelmän talteen. Kiitän työnantajaa lämpimästi satsauksesta ja pitkästä pinnasta oppisopimusryhmäämme kohtaan, muistettakoon että vasta harjoitus ja kokemus tekevät taiturin!

Niinhän sitä väitetään että jos yksi ovi sulkeutuu, aukeaa jossain ikkuna. Erinäisten umpikujien jälkeen (enkä puhu nyt yksinomaan työelämästä) on minulle nyt avattu ovi, josta saan iloiten ja kiitollisena kulkea! Yksi suurista haaveistani on toteutunut: löytää töitä juuri täältä Imatralta, joka on henkinen kotini vaikka miten voissa ja rasvassa paistaisi.

Työnantajaa en kuitenkaan ala yksilöidä julkisesti, sillä tahdon pidättää itselläni oikeuden ruotia tässä blogissa työelämää tarvittaessa kovinkin sanoin. Huonoina päivinä. Nimittäin mikäli joskus eläköidyn, en eläköidy näistä hommista.

Mutta - katsotaan nyt, kuinka pitkään tässä jaksetaan puolin ja toisin. Ja mikä minusta tulee sitten isona ;)


Henkilötunnus ei kuulu nettiin